Antall produkter i handlevognen

Polaroid Originals med nytt kamera i samarbeid med Netflix før sesong 3 av Stranger Things

Publisert:
Det ikoniske instant-varemerket Polaroid Originals utgir en spesialversjon av sitt OneStep2-kamera, Stranger Things Edition, som snur opp ned på det meste. Til kameraet lanseres også en Stranger Things film i begrenset opplag.


Stranger Things OneStep2

I sommer slippes tredje sesong av Netflix sin suksess-serie Stranger Things. Polaroid Originals har hatt muligheten til å, sammen med seriens skapere, ta fram en spesialutgave av sitt OneStep2-kamera, og dessuten spesialdesignet film som snur alt på hodet.

Kamera og film kan kjøpes f.o.m. 6. mai 2019 hos utvalgte forhandlere. Fans får dermed muligheten til å oppleve en helt ny dimensjon av fotografering. Spesialutgaven av kameraet er i TV-seriens ikoniske røde og blå farger, og med en opp-ned-vendt Polaroid-logotype. Den inviterer og inspirerer til å ta kreative, morsomme og litt sprø bilder, ikke minst i kombinasjon med den spesialdesignede filmen.

På samme måte som originalversjonen av OneStep fra 1977, er nye Polaroid Originals OneStep2 Stranger Things Edition perfekt til å fange uforglemmelige minner og dele dem med venner direkte. Bilder på papir er ekte, noe å holde i hånden, uansett hva som er opp eller ned.

De nye versjonene av OneStep2 er teknisk oppdaterte med et fixfokus-objektiv, en kraftig innebygget blits, USB-lading og selvutløser. Batteriet holder opptil 60 dager, og objektivet av høy kvalitet gir et skarpt bilde fra 61cm til uendelig – perfekt for selfies. Kameraet fungerer med den nye generasjonen av Polaroid Originals i-Type og 600 instant filmer.


Nye Limited Edition filmer

Det nye begrensede opplaget av Stranger Things-filmen er som skapt for å fotografere og minnes spesielle øyeblikk, og til å spare på dem. Bildene kommer ut med ulike motiv på kantene som en spennende overraskelse hver gang.

Som en ekstra hyllest til Stranger Things sitt eget univers, inneholder hver filmpakke 8 bilder med ulike grafiske elementer. Det finnes totalt 16 ulike, som strekker seg fra 1985 i Hawkins, til Scoops Ahoy i byens nye Starcourt galleri og tilbake til Joyce Byers hverdag med blinkende lamper.


Pris og levering:

Kamera og film finnes for levering omgående.

  • Polaroid Originals OneStep2 Stranger Things Edition, Ca.pris: kr 1.399,- (inkl. mva).
  • Polaroid Originals Stranger Things Limited Edition film med 8 bilder, Ca.pris: kr 189,- (inkl. mva).


For ytterligere informasjon, kontakt: rebecca.laanemets@focusnordic.se


Egenskaper Polaroid Originals OneStep2 Stranger Things Edition

  • Enkel å bruke
  • Robust og moderne funksjonalitet
  • Høykvalitets linse for best mulig kvalitet med en nærgrense på bare 0,6m
  • Kraftig innebygget blits for å belyse hvert bilde
  • Fungerer med både nye i-Type og klassisk 600 film
  • Lang batteridrift med enkel USB-lading
  • Selvutløser slik at også du som fotograf kan være med på bildet
  • Optisk søker
Tagger: polaroid originals, stranger things, one step 2, focus nordic, fotografering, Pressrelease