Foto

Utforsk gatene med Ricoh GR III og Lume Cube

Få en Lume Cube GRATIS når du kjøper en Ricoh GR III

Foto: Tomas Wikers · @tomaswikers

Tilfør lys i gatebildene med Lume Cube

I perioden 12. mars og 30. april 2021 får du en Lume Cube GRATIS (verdi kr 1.199,-) ved kjøp av et Ricoh GR III. Med det superkompakte og ekstremt sterke lyset Lume Cube, er det enklere enn noensinne å lyse opp bilder eller oppnå den effekten du alltid har drømt om.

 

Alle:
1

Sorter:

Vis som

Fang øyeblikkene i gatebildet

Bygatene er en scene hvor omgivelsene og hovedkarakterene endrer seg hele tiden. Gatefotografi er en metode for å utforske, observere og fange øyeblikk, følelser, stemninger og hverdagsliv.

Et gatefotografi trenger ikke nødvendigvis å tas på gaten eller i urbane omgivelser. Små, artige situasjoner kan oppstå hvor som helst der folk møtes – i en park, på en kafé eller i en frisørsalong. Vent noen minutter og se deg rundt etter noe spennende. Hvis det ikke dukker opp noe, kan du gå litt rundt og prøve en annen beliggenhet, og kanskje komme tilbake igjen senere.

Alle bilder av Tomas Wikers | @tomaswikers


Om Ricoh GR III

I gatefotografering ønsker man vanligvis å «forsvinne» litt i miljøet og ikke tiltrekke seg for mye oppmerksomhet. Det kompakte pek-og-skyt-kameraet Ricoh GR III er et utmerket valg, en glede å fotografere med og lett å bære med seg. Når du ikke bruker kameraet, passer det perfekt i lommen.

Dette er et kompakt kamera designet for seriøs fotografering. Til tross for sitt lommevennlige format, har kameraet en ytelse som ligner et systemkamera, og gir deg også manuell kontroll over eksponering og andre viktige innstillinger. Ricoh GR III er utstyrt med 24 megapiksler APS-C-bildesensor, et raskt vidvinkelobjektiv tilsvarende 28mm og innebygd bildestabilisering.

Trådløs tilkobling hjelper deg til å dele bildene umiddelbart etter opptak.


Om Lume Cube

Møt Lume Cube 2.0, det ultimate lysverktøyet for innholdsskapere, som er designet for å yte i alle omstendigheter og som tåler alle elementer. Lume Cube 2.0 inneholder den perfekte kombinasjonen av størrelse og kraft, som med en høyde på litt over 4cm har nok kraft til å lyse opp et helt rom! Kombiner med kamera, drone, smarttelefon, actionkamera eller en hvilken som helst annen enhet for produksjon av innhold for å oppnå bedre belysning.

Lume Cube 2.0 er det minste, mest funksjonelle LED-lyset i profesjonell kvalitet for foto og video på markedet. Lume Cube 2.0, som inneholder det nyeste innen Imaging LED-teknologi og USB-C ladning, representerer fremtiden for bærbar og kraftig belysning for innholdsskapere. Det avgir et dagslysbalansert 95+ CRI-lys, og den nye 80º-strålevinkelobjektivet sørger for en ren spredning med null hotspots – sammen belyser disse egenskapene enhver scene på en profesjonell måte.

Velg region