alt=""

Husk meg
alt=""

Pressemeldinger

2010-10-13

Carl Zeiss til Focus Nordic Norway as

Focus Nordic Norway AS har fra 1. oktober overtatt import og distribusjonen av Carl Zeiss objektiver for Norge.

Carl Zeiss er en av verdens ledende firmaer innen optisk og opto-elektronisk industri med mer enn 12.000 ansatte og har i over 160 år vært internasjonalt betraktet som trendsetter innen flere områder: i mikro elektronikk og måleinstrumenter, medisin, fotografering og kikkerter.

Du finner i dag Carl Zeiss optikk i en rekke produkter, alt fra industriroboter, filmproduksjon, kameraer for journalister og profesjonelle fotografer, video- og web kameraer og mobiltelefoner.

Carl Zeiss optikk har i alle år blitt anerkjent for sin unike kvalitet, både optisk og mekanisk. Den manuelle fokuseringen kan lett styres ved hjelp av fingertuppen og den optiske kvaliteten er berømt for sin skarphet og kontrast. Den berømte T* antirefleksbehandlingen av hvert linseelement gir deg resultater med minimale reflekser og en rik fargegjengivelse. Den manuelle blenderen med ½ blendertrinn og 9 bladers blender gjør Carl Zeiss objektivene til en fotografs drøm. Den mekaniske kvaliteten og gir deg kvalitet som varer i tiår fremover.

Carl Zeiss optikk leveres i dag til flere typer D-SLR, Canon, Nikon, Pentax K og skrufatning. Nikon ZF-II linsene med F bajonett har også mekanisk blender og CPU kobling, Canon ZE har bajonettfatning og elektronisk blenderkobling og CPU for Canons SLR kameraer.

Carl Zeiss optikk til digitale og analoge SLR er kun faste brennvidder, det leveres ingen zoomobjektiver.

Brennvidder fra supervidvinkel 18mm F3,5 til Macro-Planar 100m F2,0 kan nå leveres.

For ytterligere opplysninger kontakt: Focus Nordic Norway AS v/Bjørn Fritzen. Tlf: 90519550 eller e-mail: bjorn.fritzen@focusnordic.no

Nyhetsarkiv