alt=""

Husk meg
alt=""

Pressemeldinger

2011-06-09

Nytt objektiv fra Samyang

 

Samyang lanserer to nye modeller av sitt 35 mm 1:1.4 AS UMC objektiv, med fatning for Pentax K og Sony Alpha. Dermed er objektivet nå tilgjengelig med fire ulike fatninger: Canon EF, Pentax K, Sony Alfa, samt en versjon for Nikon AE.

Samyang 35 mm 1:1.4 AS UMC er et lyssterkt (f/1.4) vidvinkelobjektiv med en brennvidde på 35 mm. Det er optimalisert for kameraer med fullformat sensorer, men fungerer like bra med APS-C/DX og 4:3 sensorer. Objektivets optiske konstruksjon baseres på to linser med høy brytningsindex, noe som fører til lav vekt og kompakt størrelse. Dessuten finnes en asfærisk linse som motvirker kromatisk aberrasjon. UMC, som står for høy-kvalitets antirefleksbehandling i flere lag, gir økt kontrast og mer naturlige farger.

Samyang 35 mm 1:1.4 AS UMC baseres på såkalte "bevegelige linser", noe som gir høy bildekvalitet og minimal nærgrense. AE-modellen, laget for Nikons digitale SLR-kameraer, har en integrert mikroprosessor som gir full kontroll over eksponeringsparametere og mulighet til å bruke i-TTL blitsstyring.

Aktuell brennvidde og blenderinnstilling lagres som metadata i Exif-format i bildene.

Produktene har 36 måneders garanti, og kommer i butikk i løpet av juni måned.

Nyhetsarkiv